Okul Öncesi Programı

2

kampüs sayısı

10

SINIF BAŞINA ÖĞRENCİ SAYISI

İngilizce - Fransızca

Yabancı Dil

KÜÇÜK KULÜP EĞİTİM KURUMLARI

Çocukların, çocukluklarını yaşadıkları okul…

İlk şubesi 2006 yılında kurulan Küçük Kulüp Okulları, eğitiminde çocuğu merkeze alan, ailelere rehberlik misyonunu üstlenen, 3- 6 yaş aralığının insan hayatının en değerli yıllarından olduğu bilinci ile çalışan bir okuldur.

Okul öncesi karakter eğitiminin en önemli yıllarıdır. Bu yaşlarda edinilen temel bilgiler ve deneyimler yaşam boyu kullanılacak zihinsel, sosyal, dil, öz bakım, motor ve kas gelişimlerinin başlangıç performansını oluşturmaktadır. Bu nedenle okul öncesi için yaşamın başlangıç noktasıdır diyebiliriz.

Çocuklarımız, her şubemizde bulunan tam zamanlı psikologlarımızın değerlendirmeleri ve uzman eğitim, yönetim kadromuzun uyguladığı özel programlarımızla eğitim almaktadırlar.

Uluslararası programların sentezlerinden oluşan, uzman eğitim koordinatörlerimizle geliştirdiğimiz programlarımız, çocuklarımızın karakter gelişimlerini desteklerken, merak duygularını arttıran, öğrenmeyi zevkli hale getiren, doğalarından gelen yetenekleri ile tanışmalarını sağlayan bir okul atmosferi sunar.

Bilimsel düşünme yöntemleri ile erken yaşta tanışan çocuklarımız, doğanın içindeki matematiği keşfetmelerini sağlayan öğrenme tekniklerimiz sayesinde akademik bilgileri yaşama entegre etmeyi çok küçük yaşlarından itibaren öğrenmeye başlarlar.  

Her yaş gurubunun gelişimine uygun planlarla sanat ve sporun temel eğitimlerini alan çocuklarımız, sosyal becerileri geliştirirken, akademik başarının da temellerini atarlar.

Okulumuzun kullandığı EDP( Emotional Development Program/ Duygusal Gelişim Programı) ile her çocuğumuzun bireysel gelişimi, uzman psikologlarımız ve eğitimcilerimiz tarafından değerlendirilir, arşivlenir ve en şeffaf haliyle ailelerimizle paylaşılır. Çocuklarımızın bireysel gelişimlerinin yakın takibini sağlayan program, ailelerin çocuklarını objektif tanımaları adına müthiş bir rehber niteliğindedir.

Okullarımızda büyüyen, mezun olan çocuklarımızın ilerleyen yıllarda da özgüvenli ve başarılı duruşları bizleri gururlandırmaktadır.

hatay
kkgztp2